fredag 29 april 2011

Små trevliga svampar

En liten förrätt.
Tomatmarinerade små små svampinjoner, fyllda med chevré, rullade i riven parmesan och gratinerade.
Serverade med mycket basilika och lite honung.


Jag har vårstädat den senaste veckan (ja, det tog en vecka), så jag har inte gjort något särskillt spännande på ett tag. Men det är vansinnigt rent här.

4 kommentarer:

Maria N sa...

Ser mycket gott ut och som dessutom ett konstverk!

Har förresten just varit till Almar och gett honom blåmesen. Han blev mycket glad och tyckte att den är jättefin, även skön att hålla i handen för honom. Den sitter nu i hans orkide och sprider glädje. Han ville att vi skulle hälsa till dig och tacka! Talgoxen kunde jag inte skilja mig ifrån!

Josephine Valentine sa...

NOM!!

Dragonstar sa...

Hej jag älskar vad du gör och undar om du kan lägga in lite hur du gör enkla tipps för nybörjare, med bilder?
Underbar konst!

Öronräv sa...

Dragonstar:
Tack :)
Saken är den att jag inte riktigt vet vad jag gör, tänker aldrig och har inte lärt mig några speciella tekniker som går att förklara.
Det mest bara Blir.
Tror det finns andra som sysslar med liknande som är bättre lämpade för sånt :)