fredag 8 augusti 2008

Laponia is teh shit

Jag kommer inte ha någon matkostnad alls sen när räkfrossorna börjar gå fyra gånger i veckan.
1. Jag stiger upp mellan 10-12, äter svansar från laponiabröd och vb-ost + eventuella efterblivna räkor (<_<>_>)som jag fått med mig hem föregående dag = gratis.
2. sen cyklar jag till min båt 14.30, jobbar ett tag, äter mellanmål på räkor och mudduschoklad (inte tillsammans) = gratis.
3. Jobbar vidare, blir instängd i köket vid 19-ish när gästerna börjar myllra in - då sitter jag på min läskback och skrapar ihop en middag av vad som nu finns tillgängligt (i ett restaurangkök - ganska mycket) = gratis.
4. Äter någon macka i förbifarten = gratis.
5. Svänger ihop personalmat, och äter den = gratis.
Cyklar hem, sover, börjar om på 1.
Inte världens mest varierade kost - bröd, ost, räkor och choklad - men fan, gratis är det bästa som finns.

Jag blir relativt stark också, och får fantastiskt värmetåliga nypor.
De första dagarna lastade jag bara talriksbackarna halvfulla, för jag orkade inte bära en full - nu kastar jag runt fulla backar som om de vore gnuer (och jag vore en krokodil).
Det bästa vore att faktiskt vara en krokodil, då skulle jag inte behöva vara stark för jag skulle vara lurig- och ha tänder nog.
Jag var också tvungen att använda grytlappar när jag plockade mina 80-90 gradiga talrikar ur backarna, det behövs inte nu.

Jag fick en poäng av jb, för att jag piffar till allting så bra (någon gång ska jag ta en bild av mina rostbiffssallader, you will be amazed), men jag har tydligen bara två poäng sammanlagt. vad fan :(