onsdag 17 december 2008

I am not prepared

Jag hade planerat att fixa allt inför egypten den här veckan, rota reda på alla kläder och saker jag behöver som finns både här och på annan ort, städa ordentligt.
Och utöver det även ha tid med lite me-time, socialt umgänge, tillverkning/inslagning/överlämnande av julklappar, jaga försäkringspengar osv.
Nu har jag plötsligt inte all fritid i världen, utan jobbar 11-21 (ish, jag verkar aldrig få veta när jag slutar förrän jag slutar) de flesta dagarna i veckan, och eftersom att jag fortfarande har arbetslöshetssjukan så equalar det ingen fritid alls!

Nu till exempel, slutade jag tidigt. Nu har jag lite tid innan jag måste sova, jag har två alternativ:
1. Städa, sortera kläder, tvätta, leta atteraljer, packa och diska. Sen sova.
2. Ta ett bad, äta köttbullar, ta en kopp te OCH ett stort glas zero, lägga mig i soffan i en stooor mysig morgonrock och se Shaun of the Dead (laddar inför apokalypsen). Sen sova.

Räkna med att den sammanlagda tiden har en god marginal för att spela internet mellan varje aktivitet också.

Valet är enkelt. Jag kanske måste göra en kombo dock.


Furthermore, när jag börjar få lön är planen:
1. Ge Jakob en massa pengar för att han varit snel och inte sparkat ut mig när jag var "mellan två jobb" och missade hyran lite.
2. Spara i 2-3 månader.
3. Ny stattis finansierad av punkt 2. 10-12k, tänker jag mig.
4. Försvinna helt ur sociala sammanhang och spela de hetaste spelen (nä, nu överdrev jag, men lite).
5. Ikea.

Jag ska se till och skaffa mig ett bättre jobb dock, men det är Väldigt skönt att ha ett tills vidare. Ekonomisk trygghet ftw.


P.S.
Nu låter jag i protest bli att skriva en massa saker, annars går folk bara "jag vet, läste det på din blogg" så fort man öppnar munnen.