fredag 7 november 2008

Limited or no connectivity

Nu har vi varit utan internetz i nästan tre dagar, idag är det tillbaka men man kan inte riktigt lita på det.

Och min slutsats är: jag borde bli utan internet oftare, jag blir så jävla produktiv.
Jag får saker gjort, tar mig ut bara för att, städar.
Igår städade jag badrummet, really, sådär "putsa rören bakom tvättmaskinen och rengöra vattenlåset"-städade.
Och nu är jag fast i cleansing-mode, det är en intressant känsla, jag känner mig som Elin (no offence).
Imorse såg jag ett SKRÄP på mitt golv, och jag sopade upp det.
Vanligtvis brukar jag vänta på en kombination av "OMG-det-finns-golv-under-mitt-skräp!" och "Hjälp-svärföräldrar-hälsar-på-om-en-timme!" innan jag gör något åt det.
Nu har jag bevisligen internetz igen, men jag har kommit av mig, jag städar nästan hellre.. eller ser Escaflowne. Mys, nostalgi och awesome OST.

Som med alla andra sinnesstämningar och entusiasmer jag skaffar mig så kommer det gå över om några dagar, men den tiden den sorgen.

Jag fick just 2k av jakobs föräldrar (de är galna, på ett bra sätt), till en massa drugs för egyptenresan, och andra relaterade kostnader. jag räknar in badkläder i det, man kan inte vara i egypten utan badkläder.
Var får de alla pengar ifrån undrar jag? de betalar resa, hotell, mat, transporter och allt sånt för sig själva + mig, jakob, jakobs bror och hans flickvän, och nu även 2k var till tidigare nämnda kvartett. De kommer säkert tycka att de måste ge mig julklappar också ._.
Jag vet inte hur jag ska hantera all tacksamhet, min reaktion annars hade varit "spanks, jag bjuder er nästa gång!"... men... eh... nej. det går inte.
Men still, Mina svärföräldrar > Dina svärföräldrar.