måndag 9 juni 2008

Jag tjänade ca 1500 på svartöstadagen. 5 av mina akvarium finns på blocket också, så förhoppningsvis får jag in lite pengar där.
Jag börjar bli lite illa till mods pga bristen av jobb, iof har jag inte engagerat mig jättemycket på sökandet utan hänger fast som en igel vid hoppet om sommarjobb på djurmagazinet. Som tar en jävla tid på sig, de har dock lovat att höra av sig oavsett resultat, jag ringde just för att poka dem lite. de skulle ringa upp strax, säkert lunchtid.
Jag verkade dock vara en kändis, om man tänker på hur många sökande de har. hon som svarade (som jag inte pratat med alls) gick "JAAAAAHAAAAA, det är DU!".
Jag kanske har varit där och gnällt för många gånger.

Om jag inte får något jobb så kan jag roa mig med att vara fri, tälta, paddla i forsar, strandfesta, måla, bada och låta bli att betala hyra/äta. Jag kan dock varken tälta på Irland eller se World Expo i Zaragoza - som var planerna. Å andra sidan så blir ju det lite knepigt hursomhelst när jag sagt att jag vill jobba HEEEELA sommaren när jag sökt jobb.

Vi rensar lägenhet och försöker få den fully operational, så atm går det knappt att ta sig fram, förrådet är utfläkt i resten av lägenheten och vi verkar aldrig få tid över att göra det.
Jag skulle kunna göra det nu om jag inte var tvungen att äta lunch och packa flera kilo akvarieväxter.