tisdag 6 maj 2008

Tog mig äntligen tid att städa akvarierna som hade vuxit igen helt, har inte varit jättemotiverad på den fronten den senaste tiden.
Ägnade lite extra tid åt mitt stackars guramikar som står på golvnivå och därför ofta glöms bort, nu är det rensat, städat och fint. Tror jag förstörde ett skummbo dock :(
En C. margaritatus verkar ha hamnat i trassel och förlorat ett öga, ett nysterium.

Jag fick en hel del motion när jag var tvungen att köra något liknande häcklöpning när jag bar vatten fram och tillbaka, hade lämnat en trädgårdsslang som spiralat sig längs hela banan, och eftersom att man inte gärna vill snubbla när man bär 20L vatten i hinkar så lyfter man fötterna till hakan för varje steg.

Nu ska jag dricka te, äta konserverade mandariner och se på Naruto (sent ute? neee), och skita i att städa, att lägga mig i tid, och att plugga.
Som min rävkonsult säger; jag kan lika gärna hugga i sten att jag ska vara odisciplinerad så slipper jag sitta och ha ångest över att "Jag borde...".
Lite då och då, när jakob åkt iväg till sitt Övertorneå, hittar jag strategiskt utplacerade, söta, små lappar. De kan finnas på tandkrämshyllan i badrummet, vara fasttejpade på ett akvarium eller sitta på mina yoghurtkorkar.
Jag trivs.

Jag trivs dock inte med de sjuka mängderna disk som nu står i köket och drar ner min spirit som svart ooze, visst har vi diskmaskin.. men.. AAAAH!
Grillfesten var mycket bra och trevlig, men nästa gång måste vi skaffa engångstalrikar och glas. Och mer systembolagsprodukter.