tisdag 16 september 2008

Bajs!

Nu är jag tandläkt. Inga hål, och jag fick en tandborste, och jag får vara sjuk idag, yay.

Men..
Den jävla bajskoreanen var på min buss! WTF! vad fan har han på björkskatan att göra?
Jag har varit jätteglad över att jag inte bor på hertsön eller typ.. på storheden, för det är de bussarna han brukar vara på.
Nu är han på mina bussar, i min stadsdel. Vad i helvete, go back to russia, eller nåt.

Härligt

Idag vaknade jag med vad jag tror är halsfluss. Det är därför jag är uppe så tidigt, det gör så löjligt ont.
Ett inte alls förmildrande faktum är att jag har en tandläkartid 08.30, på örnäset (nej, har inte adressändrat än, det kostar pengar och sånt pysslar inte jag med) dvs flera bussar härifrån.
Jag är inget fan av att härja runt utomhus när jag är förkyld/halsflussig/febrig, och inte heller av att vara hos tandläkaren när jag knappt kan öppna munnen.
Men att avboka tiden nu (mindre än 24 timmar i förväg) kostar ninjamassor. Inte fan visste väl jag att jag skulle bli sjuk innan 08.30 igår -.-
Dock så innebär detta att jag har researchat lite hur tandvården fungerar, och jag upptäckte att alla har ett jävla bidrag på 300kr/år (som får sparas upp till 600) som man får använda till tandvård.
Det här visste säkert alla andra, men eftersom att jag inte lever i den riktiga världen hade jag ingen aning. I shall exploit!

Jag ska ringa och höra hur mycket det kostar sen när receptionen öppnar, jag får antagligen släpa mig dit ändå. Då ska jag köpa Ben&Jerrys när jag ändå är ute och flänger, och sedan rulla in mig i morgonrock, vetevärmare och täcken när jag kommer hem, äta glass och se på film.

Sen är det ju inte helt säkert att de kan hitta någon som hoppar in för mig på Laponia, skiter det sig så måste jag jobba ändå. Men jag får iallafall vara garanterat sjuk till kl 14.30.