måndag 19 maj 2008

Skål för prinsessan Madeleine och hennes pappa.

Nu börjar det hända för mycket saker för att jag ska orka skriva om allt.
Fredag: Fredagshäng på chill out med Säl, Boa och Fannykott. Det var små, dyra drinkar, bartendern talade knappt svenska. och smög dessutom med det så att man trodde att han bara inte Hörde vad man sa, så man tror att man kan lösa problemet genom att upprepa det man just sa litet högre. Tji fick jag.

- Vad tar ni för en White Russian?
- White russian! [swisch, swosch, skak] 85kr!
- ...

Fanny, den luringen, övergav oss och vi smet till max och åt stripsmenyer.

Lördag: Grillfest! Alkoholförtärande och ätande i goda vänners lag (låt vännerna puttra i några liter vatten ett par timmar, och sila bort vännerna i ett riktigt stort durkslag, så får man goda vänners lag).
Det dummaste jag har gjort på länge är att skura golven Innan festen, där man nu inte fastnar i golvet så trampar man på saker. men städningen gick relativt snabbt pga alla fantastiska engångsateraljer.
Vi måste köpa nya kokosnötter, håkan slog sönder båda. Samtliga gånger på fantastiskt manligt sätt.
Vi träffade även årets första igelkottar, som attraherades av grilldoften senare under natten, jag satt och lekte med dem och gav dem korv, försvarade mig med en plastgaffel när de blev för närgångna.
Vi scorade massor av mat, all potatissallad, och alla korvar, i världen finns nu i vårt kylskåp.

Söndag: Istället för flott och salt till bakismat tog jag mina awesome skills och gjorde sushi, jakob ansåg att vi bör äta det ofta. Vilket gör mig mycket lycklig, jag försöker alltid hitta anledningar/tillfällen att göra sushi.