måndag 2 juni 2008

Missi tar och, lite sådär från nowhere, blir relativt frisk och pigg. Hon äter som en gris, går upp i vikt och tvättar sig.
Om det är för att hon fått ny supermat eller för att hon är glad över att jag är hemma hela tiden återstår att se, hursomhelst så skjuter vi upp det.

Det är svartöstadag på lördag, jag har just ringt och bokat bord och ska sitta och sälja skräp och tjäna pengar.
Det känns lite tacky att sitta där men förra året tjänade jag 1k. Har gjort en pakt med mostern och ska sälja hennes stuffs, mina gamla stuffs och jakobs exs skräp som finns kvar i lägenheten.
förhoppningsvis joinar jakob så blir det kul att sitta där också, jag ska muta honom med kakor.

Mitt byte av primära intressen börjar arta sig, jag har blivit väldigt oengagerad i akvarierna, de står mest där och ger mig ångest för att jag inte har intresse att sköta dem som jag borde.
Jag kommer antagligen att avveckla dem ganska snart, det blir nog så att jag säljer några, och behåller de som går att stapla i varandra för senare intressevändningarna.
Nu vill jag bara måla. Jag försöker hitta någon billigare målarduksvariant, jag vill köpa en rejäl rulle men de kostar typ 1500kr.
Jag gör digitala skissar tills jag har resurser till analog konst. Svängde nyss ihop den här, i mitt mind ska den bli en fuckoff huge (typ.. 2,5 x 1,2 m, därav jakten på den hela rullen) awesome tavla med bladguldsdetaljer och häftiga ramar. fast räven ska vara mycket mindre i förhållande till bakgrunden, och jag ska inte lövfuska med photoshoppenslar.


Intressanta kuriosa: Idag fick vi en vallgrav runt huset, enda vägen in och ut ur huset för tillfället är på stege genom vardagsrumsfönstret.