tisdag 10 juni 2008

AJ!

Jag gick just en halvmil i nya, för stora skor... utan sulor!
Jag tjänade lite motion, tre blåsor och antagligen benhinneinflammation.
Detta pga att jag blev utlurad på fika med säl, boa och axel, och sedan lurad att hyra och se film tills efter min buss gick.
The Darjeeling Limited såg vi, den var mycket trevlig, och det faktum att jag är kär i Adrien Brody gjorde den inte sämre.

Min senaste plan är att bli Hemkunskaps- och textilslöjdslärare för högstadieelever. De behöver en kombinerad sån på björkskataskolan till hösten, de säger att de vill ha folk med utbildning och erfarenhet. Struntprat säger jag.
Jag är textilhantverk- och housewifeyness-speccad.
Jag kan alla mystiska broderistygn, virktekniker, symaskinsfunktioner och stickar som vinden.
Jag kan laga mat, baka, dropptorka, mangla och stryka skjortor. Inga tvättsymboler är för obskyra och när jag rör mig står näringsläran still.
Jag är... Hometexman-woman!
Det är väl möjligtvis pedagogiken som bristar, men vem träffade någonsin en perfekt lärare i högstadiet, förutom Mona då? Jag ska spela "kan relatera till ungdomarna"-kortet stenhårt.
Jag är bra på att övertyga mig själv och internet att jag är fantastisk, men det verkar inte gå in för arbetsgivarna (antagligen för att jag plötsligt blir alldeles svensk och modest när jag intervjuas).

Jag skulle sova, men jag nattklottrade istället.