lördag 24 maj 2008

Jag vet att folk läser det här, och det är fler än de jag vet borde vara intresserade (typ.. jakob?)/borde läsa för att det är er plikt som närmre vänner (typ... 4-5 pers?).
Jag har en massa returning visits från Kallax i, brace for "huh?", Kronobergs län, från frankrike och från Oklahoma.
Vilka är dessa mystiska människor?

Hursomhelst. Det minsta ni kan göra, om jag ska sitta här och underhålla er med mina intressanta anekdoter och humorous ways dagarna i ända, är att pallra er hit och städa mitt kök.
Där finns mängder av disk, och om inget görs åt det snart så bildar det ett eget ekosystem.

Min skådespelarkarriär

Har just börjat.

Jag var, tillsammans med fanny och susanna, statist för TV-serien Höök.
Det hade skett ett mord, vi såg intresserade och nyfikna ut.
Det delades ut lappar, vi ignorerade.
Crewet var så imponerade av min insats att de funderar på att låta mig ta över huvudrollen, och då byter serien namn till "Arnqvist". Det klingade bättre, tyckte de.
Jag fick 300kr och ugnspannkaka, men tji fick jag, innan jag visste ordet av så stod jag med händerna tomma.
Fildelaren var för snabb för mig, han tog både pengarna och min lunch.

Sen var det sushi på kojis, med fanny och sofia, inlagd ingefära är min nya passion, jag beställde en väl tilltagen extrahög.
Det har blivit väldigt mycket sushi, i torsdags var det sushimiddag. Jag gjorde 7 sorters maki och 4 nigiri i olika kreativa former och sammansättningar (som jag, självklart, glömde att fotografera. det var mycket imponerande). Overkill, it could be my middle name.
Jag flirtade lite med Marina som till hösten behöver anställa folk till något restaurangaktigt som lät väldigt trevligt, och förhoppningsvis har jag iallafall en del av en fot inne.
Vill gärna få lite erfarenhet i restaurangbranschen, och i detta jobb ingår även att man får ta hem maten man lagar. Underbart, om det blir något.
Jag lånade ut mitt hår till alla i sällskapet, men det var bara jimmie som fastnade på bild.
De flesta ser ganska löjliga ut i mitt hår, men jag gillar att det går att låna ut.

Idag har jag en såndär dag, en såndär... heldag.
Nej, en såndär dag då jag inte alls gör någonting, jag vaknade och var förkyld.
Så idag fördriver jag mig själv genom att se desperate housewives under en filt i soffan/gamla disneyfilmer på VHS under ett duntäcke i sängen medans jag dricker te och söker efter kola-veins i min Ben&Jerrys phish-food som jag lyckligt hittade i frysen.
Förkylningen skyller jag på BOB-film, jag fick sitta och se intresserad ut på en kall sten väldigt länge, men det är sånt man får ta om man är skådespelare.
Jag är förhoppningsvis frisk snart, och ser fram emot en eventuell tv-spelsturnering.